Boda Zsolt, NLP konzulens

Boda Zsolt, akkreditált NLP mesterAmikor azt kerestem hogyan érezhetném magam gyakrabban jól, kezelhetném jól a munkahelyi stresszt, kapcsolódhatnék könnyen másokhoz, sokféle módszert kipróbáltam: családállítás, Gestallt terápia, mozgásterápia, pszichoterápia, önismereti csoportok.

Ezek a módszerek hasznosnak tűntek, felismeréseket is hoztak, de a tartós változás elmaradt. A kellemetlen ezoterikus és new age tapasztalataim miatt szkeptikus voltam az NLP-vel. Eleinte furcsának, veszélyesnek, “túl szépnek” tűnt, de miután az NLP segítségével életem több területén is sikerült előrelépnem, egyre jobban elmélyültem a neuro-lingvisztikus programozás világában.

Mivel nekem bevált, másoknak is felajánlottam az NLP eszközeit, és hamar megtapasztaltam milyen könnyű másokat felismerésekhez, nekik tetsző változásokhoz juttatni.

Ha szeretne többet megtudni az NLP-ről, látogasson el a Mi az NLP, ha a konzultációról, akkor az NLP konzultáció oldalra, vagy ha szeretne időpontot egyeztetni, hívjon az alábbi számon!

Boda Zsolt, akkreditált NLP konzulens

Tel: +36 20 327-7447 (munkaidőben)

Akkreditált NLP mester

NLP konzultáció | NLP csoportok | Mi az NLP

Mi az NLP?

Egy hozzáállás módszertan, technológia melynek segítségével fejlesztheted az életminőséged.
Mi az NLP?

NLP konzultáció

Személyes változások az NLP eszközeivel.
NLP konzultáció