NLP alapú konzultáció

A konzultáció egy átlagosnak tűnő beszélgetés arról, ami épp fontos az életedben. Ez lehet probléma, helyzet, munkahely, párkapcsolat stb. A beszélgetés során az NLP (Richard Bandler, John Grinder) felfedezéseit használva segítek megismerni hogyan gondolkodsz az adott helyzetről, ajánlok új megközelítéseket, szempontokat. Ezáltal juthatsz felismerésekhez, könnyebbülhetsz meg, válhatsz ügyesebbé, hatékonyabbá.
Nem ígérem, hogy egy alkalom után lefogysz / meghízol / leszoksz a dohányzásról / operaénekessé válsz. Fokozatosan lehet könnyebb ami eddig nehéz volt, kerülhetsz közelebb a céljaidhoz.

Boda Zsolt, NLP konzultáció

Boda Zsolt

Végzettségem vállalkozásszervező közgazdász, de a főiskola elvégzése után főleg weblapokkal foglalkoztam. Szabadidőmben többféle önismereti módszert kipróbáltam mielőtt 2011-ben megismertem az NLP-t. Akkoriban projektmenedzserként dolgoztam és az NLP csak hobbi volt, de segítségével hatékonyabbá, ügyesebbé váltam a munkámban, magánéletemben. Tudtam, hogy amire rátaláltam hiteles, értékes, és hogy hivatásszerűen szeretnék foglalkozni a személyes fejlődéssel. A Practitioner és Master képzések elvégzése és többszöri ismétlése után 2014-ben kezdtem egyéni konzultációkat tartani.

A konzultáció díja 6000Ft/óra. Bejelentkezni online vagy telefonon lehet: 20/327-7447

 

Mi az NLP?

Egy hozzáállás módszertan, technológia melynek segítségével fejlesztheted az életminőséged.
Mi az NLP?